Onze visie, missie en waarden

Onze visie

Veiligheid, Zekerheid en Succes door Kennis.
Technisch. Digitaal. Verbinding.
Overal. Altijd.

Onze missie

Technische uitmuntendheid is onze missie.
Toekomstbestendige resultaten voor onze klanten zijn ons doel.
Kennis is de sleutel.

Onze waarden

De focus ligt op onze klanten

Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen. Hun succes is onze missie; wat ons drijft is de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Wij werken op het hoogste technologische niveau en streven te allen tijde een economisch gebruik van middelen na. Onze oplossingen maken de investeringen van onze klanten veiliger. Zo leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toegevoegde waarde.

Onze medewerkers zijn de sleutel tot succes

Wij eisen en stimuleren prestaties van onze medewerkers. Wij geven onze medewerkers de vrijheid die zij nodig hebben en creëren mogelijkheden om gewetensvol te werken, persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen en ondernemingsgeest te cultiveren. Daartoe bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vertrouwen op teamwerk om onze prestaties voortdurend te verbeteren. Het is voor ons belangrijk om gezin en werk te combineren.

Onze integriteit is de basis van alles wat we doen

Wij handelen te allen tijde duurzaam - economisch, ecologisch en sociaal. Onze gedragscode is consequent en bindend voor ons allemaal. Wij komen onze beloften na, komen onze verplichtingen na en communiceren op transparante wijze. Gesteund door wederzijds respect en vertrouwen, cultiveren wij een cultuur van openheid.

Onze duurzaamheid opent nieuwe wegen naar een gedeelde toekomst

Wij besteden bijzondere aandacht aan de economische, ecologische en sociale gevolgen van onze beslissingen en handelingen. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze merkkern - in het dienstenaanbod dat wij bieden en ook op alle gebieden van innovatie. Wij werken er te allen tijde aan om onze ecologische voetafdruk te verbeteren.

Onze diversiteit opent nieuwe mogelijkheden

Wij beschouwen diversiteit en internationaliteit als een verrijking voor ons bedrijf. Wij vertrouwen bewust op gemengde teams met uiteenlopende ervaring, kwalificaties en opvattingen. Dit is de enige manier om aan de eisen van de internationale markten te voldoen. Wij koesteren een klimaat van gelijke kansen, waarbij wij alle vaardigheden en talenten die wij al hebben, aanboren en bevorderen.

Onze innovatiecultuur is toonaangevend

Wij anticiperen op de toekomstige behoeften van onze klanten. Met nieuwe ideeën effenen wij de weg naar grotere voordelen. Wij pakken technologische trends vroegtijdig op en brengen ze in de praktijk. Wij houden nooit op met het verbeteren van onze producten en processen. Wij testen, beveiligen en controleren de technologische vooruitgang en stimuleren innovatie.

contact

TÜV NORD Integra
Statiestraat 164
B - 2600 Berchem

Tel.: +32 (0)3 287 37 60
info@tuv-nord-integra.com