Who We Are - Βαγγέλης Μαγνήσαλης


 

Βαγγέλης Μαγνήσαλης

 

 

Ανήκω στην ομάδα της TÜV Hellas (TÜV Nord Group) από τον Σεπτέμβριο του 2019 και είμαι επιθεωρητής στο πεδίο των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Υγείας.

Σπούδασα Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Εμβιομηχανική και Βιοϊατρική Τεχνολογία. Στη συνέχεια, ακολούθησα μία 25ετή πορεία στον χώρο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, εστιάζοντας επαγγελματικά στην εργαστηριακή έρευνα, την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και τη βιομηχανική παραγωγή εμφυτευσίμων και χειρουργικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τώρα, ήρθε η ώρα να εφαρμόσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον κρίσιμο τομέα της ποιότητας ιατροτεχνολογικών προϊόντων και συγκεκριμένα στην πιστοποίηση υπηρεσιών και παραγωγής, όπως μοναδικά υπηρετείται από την TÜV Hellas και τον Κοινοποιημένο Οργανισμό TÜV Nord Cert.

Η δουλειά μας στα Medical Devices παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τόσο η ελληνική πραγματικότητα όσο και το ευρωπαϊκό πλαίσιο υπόκεινται σε συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις και νέες κανονιστικές προκλήσεις. Παράλληλα όμως, ακριβώς επειδή το αντικείμενό μας βρίσκεται σε άμεση και ζωτική σχέση με την ανθρώπινη υγεία, επιφυλάσσει και την ανάλογη αναγνώριση και ανταμοιβή.

Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με μαστορέματα, σχέδιο και διάβασμα, ενώ επίσης μου αρέσουν οι εξορμήσεις στη φύση με την οικογένεια και τους φίλους μου.