Who We Are - Μαρία Κασσωτάκη


 

Μαρία Κασσωτάκη

Διεύθυνση Αγροδιατροφικού Τομέα

Γραφείο Αθήνας 

 

Ονομάζομαι Μαρία Κασσωτάκη και εργάζομαι στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) εδώ και 6 χρόνια, έχοντας αποφοιτήσει από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η Διεύθυνση Αγροδιατροφικού Τομέα στην οποία απασχολούμαι, βαίνει συνεχώς αναπτυσσόμενη, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έτσι, η καθημερινότητά μου, είναι μία διαρκής πρόκληση για εμένα, καθώς απαιτεί ιδιαίτερη προσήλωση, ορθή διαχείριση χρόνου και οργάνωση.

Στα κύρια καθήκοντά μου, συγκαταλέγονται όλες οι αρμοδιότητες της διοικητικής υποστήριξης αλλά το πιο ενδιαφέρον μέρος από όλα, αποτελεί αδιαμφισβήτητα η επικοινωνία με τον πελάτη.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή, είναι όταν στο τέλος της ημέρας, έχω δώσει τον καλύτερο δυνατό εαυτό μου και το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό.

Αν και οι περισσότερες ώρες της ημέρας μου αφιερώνονται στο γραφείο, τον ελεύθερο χρόνο μου τον αξιοποιώ διαβάζοντας βιβλία, ακούγοντας μουσική αλλά κυρίως, απολαμβάνοντας την παρέα των φίλων μου, πηγαίνοντας βόλτες εντός και εκτός Αθήνας.