Who We Are - Σοφία Ανανιάδου


Σοφία Ανανιάδου

Βιομηχανική Διεύθυνση και Διεύθυνση Ανελκυστήρων/παιδικών χαρών 

Γραφείο Θεσσαλονίκης 

Ονομάζομαι Σοφία Ανανιάδου είμαι απόφοιτη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Εμπορικού Κολεγίου ST. GEORGE SA. Η επαγγελματική μου πορεία ξεκίνησε το 1995 στο Μετρητικό Σταθμό Φυσικού Αερίου στο Στρυμονοχώρι Σερρών, ενώ τα τελευταία … 20 χρόνια εργάζομαι στην TÜV HELLAS (TÜV NORD), συγκεκριμένα στη Βιομηχανική Διεύθυνση και Διεύθυνση Ανελκυστήρων/παιδικών χαρών Θεσσαλονίκης.

Η κύρια ενασχόλησή μου, αφορά στην έκδοση πιστοποιητικών, στον προγραμματισμό των επιθεωρήσεων, στις τιμολογήσεις, στην επικοινωνία με τον πελάτη στην προετοιμασία οικονομικών προσφορών/διαγωνισμών και τόσα ακόμα που κάνουν την καθημερινότητά μου άκρως ενδιαφέρουσα.

Όμως η πραγματική ευχαρίστηση είναι όταν αναγνωρίζεται η δουλειά μου. Αυτό βρήκα εξάλλου σε όλη την πορεία μου στην TUV HELLAS… ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας που βασίζεται στις καλές ανθρώπινες σχέσεις. Και οι αυθεντικές σχέσεις βασίζονται στο πραγματικό ενδιαφέρον.

Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύτιμος και λιγοστός και προσπαθώ να τον αξιοποιώ όσο το δυνατόν καλύτερα, απολαμβάνοντας την κάθε ώρα του με την οικογένειά μου και φυσικά με τον σκύλο μου!!! Τον τελευταίο καιρό έχω βάλει στη ζωή μου τον αθλητισμό, μια σημαντικότατη μέριμνα για όλους τους ανθρώπους, αφού θωρακίζει τη σωματική υγεία και ευεξία.