Who We Are - Τάσος Ιορδάνου

Ηρώ Βαγενά

Διεύθυνση Αγροδιατροφικού Τομέα

Ονομάζομαι Ηρώ Βαγενά και είμαι γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Περιβάλλοντος. Έχω δεκαετή εμπειρία στην πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, ασφάλειας τροφίμων καθώς και στην πιστοποίηση προϊόντων στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου εργάζομαι στην TÜV HELLAS. Συγκεκριμένα, ανήκω στο δυναμικό της Διεύθυνσης Αγροδιατροφικού Τομέα διενεργώντας επιθεωρήσεις που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης (GlobalGap, Agro 2, Βιολογικά, ISO 9001, ISO 22000), τεχνικές αξιολογήσεις για την έκδοση πιστοποιητικών ενώ παράλληλα υποστηρίζω τις διοικητικές απαιτήσεις της Διεύθυνσης κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με την πιστοποίηση Βιολογικών Προϊόντων.

Η εργασία μας έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο διαχείρισης σε καθημερινή βάση. Επομένως, είναι ουσιώδες να λειτουργούμε σε ένα ομαλό εργασιακό περιβάλλον με ομαδικότητα και υποστήριξη προκειμένου να αποδίδουμε το μέγιστο δυνατό. Θεωρώ ότι η TÜV HELLAS έμπρακτα στοχεύει σε αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό που με ξεκουράζει από την καθημερινότητα είναι τα ταξίδια-κυρίως στο εξωτερικό-και η παρέα με φίλους. Όταν, δε, τα δύο αυτά συνδυάζονται, είναι το ιδανικό!