Passion for Training!

Κονδυλία Κοντογιάννη

Training Manager

TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Φτάνοντας στην εκπνοή του έτους και έχοντας ολοκληρώσει 500 σεμινάρια με τη συμμετοχή 4.400 εκπαιδευομένων, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD), μόνο περήφανη θα μπορούσε να είναι.

 

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πραγματοποιήθηκαν 30 σεμινάρια σε Νέες Θεματικές, διαμορφώνοντας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αριθμεί συνολικά περισσότερα από 110 σεμινάρια. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο αμείωτο ενδιαφέρον των στελεχών σε θέματα GDPR, η μεγάλη συμμετοχή σας στο 1ο Risk & Crisis Leadership Meeting καθώς και η διεξαγωγή για πρώτη φορά στην Ελλάδα του 1ου σεμιναρίου στα Συστήματα Διαχείρισης για την καταπολέμηση της Διαφθοράς και του 1ου σεμιναρίου Leading Innovation in Practice.

 

Με την έλευση του νέου έτους και με κεντρικό τίτλο “Passion for Training”, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε στην Επέκταση της Γνώσης και να συμβάλλουμε στην Επαγγελματική Επιτυχία.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπαιδευόμενους για την αθρόα προσέλευση και την ενεργό συμμετοχή τους και όλα τα Στελέχη και τους Εισηγητές της TÜV HELLAS (TÜV NORD), για την αμέριστη στήριξη καθώς και την πολύτιμη και διαρκή μεταφορά τεχνογνωσίας και προστιθέμενης αξίας. 

 

Ο νέος χρόνος ευχόμαστε πολλές χαρές να δώσει, κι αν ήταν λίγες του παλιού να σας τις συμπληρώσει.

Καλή Χρονιά!