Who We Are

Χρήστος Καριώτης

Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων

Ονομάζομαι Χρήστος Καριώτης, είμαι Φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και εργάζομαι στη Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Έχοντας διαγράψει μια πορεία αρκετών χρόνων στον εκδοτικό χώρο ως επιμελητής εκδόσεων και, παρά τη φαινομενική διαφοροποίηση του επαγγελματικού πεδίου, αντιλαμβάνομαι ότι στη νέα αυτή πρόκληση της εργασιακής μου διαδρομής υπάρχουν κοινές αξίες, οι οποίες διατρέχουν όλες τις θέσεις της TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνέπεια, συστηματικότητα, αξιοπιστία. Ως επιμελητής, ήμουν επιφορτισμένος με το επαγγελματικό καθήκον να μετατρέψω σε βιβλίο το χειρόγραφο που μου είχε δοθεί, στηριζόμενος σε καθορισμένα πλαίσια και κανόνες, ώστε να λειτουργώ εν τέλει ως σύμμαχος του δημιουργού. Ομοίως, ως εργαζόμενος στη Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων της TÜV HELLAS (TÜV NORD) οφείλω να συνδράμω - μεταξύ άλλων - στη δημιουργία του Σχήματος Πιστοποίησης και, ως σύμμαχος, να βοηθώ τον επαγγελματία ώστε να αποδείξει την άρτια τεχνογνωσία του και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Από την υλοποίηση των εξετάσεων Πιστοποίησης ως την έκδοση του Πιστοποιητικού, το αίσθημα ευθύνης και η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης υπηρετούν πιστά το στόχο της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Επιπρόσθετα, το υψηλό επίπεδο του προσωπικού της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και η ειλικρινής συναδελφικότητα όλων από την πρώτη στιγμή έχει κάνει την προσαρμογή μου στα νέα μου καθήκοντα εξαιρετικά εύκολη και ευχάριστη. Αυτό μου έχει επιτρέψει να αξιοποιώ ανέφελα τον ελεύθερό μου χρόνο, κάνοντας πράγματα που με ευχαριστούν: Διάβασμα, σινεμά και θέατρο, βόλτες εντός και εκτός Αθήνας με τη σύντροφο της ζωής μου σε αναζήτηση νέων εικόνων, φίλων, καλού φαγητού, συζητήσεων με ενδιαφέρον.