Editorial

Κονδυλία Κοντογιάννη, Training Manager

Μία νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και όπως όλοι γνωρίζουμε, στον επαγγελματικό στίβο κάθε μέρα είναι ένα νέο ξεκίνημα! Γι’ αυτό στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) βασικός στόχος μας υπήρξε από την πρώτη στιγμή η επένδυση στην Επέκταση της Γνώσης και η Συμβολή της στην Επαγγελματική Επιτυχία.

Με αυτήν την αρχή πορευόμαστε στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα μας, εδώ και 21 χρόνια, έχοντας διοργανώσει επιτυχώς περισσότερα από 2.000 σεμινάρια τα οποία έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 25.000 συμμετέχοντες.

Τα Εκπαιδευτικά μας Σεμινάρια καλύπτουν ένα ευρύτατο πεδίο δραστηριοτήτων και θεματολογίας και διεξάγονται πάντα από εγκεκριμένους Επικεφαλής Επιθεωρητές και Εισηγητές με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία. Το Πρόγραμμα των Εκπαιδευτικών μας Σεμιναρίων περιλαμβάνει 100 σεμινάρια εκ των οποίων τα 14 αφορούν σε νέες θεματικές, για 8 διαφορετικές κατηγορίες σχετικά με την Ποιότητα, την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, την Ασφάλεια Τροφίμων, τον Αγροδιατροφικό Τομέα, την Πληροφορική τις Τεχνικές Δεξιότητες και την Επιχειρηματική Βελτίωση, στοχεύοντας στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και της τεχνικής επάρκειας των συμμετεχόντων.

Για εμάς όλα τα σεμινάρια είναι σημαντικά, με ιδιαίτερη αξία και προσφέρουν ουσιαστική γνώση στα Σύγχρονα Στελέχη. Ιδιαίτερη μνεία χρειάζεται να αποδοθεί στα Σεμινάρια που έχουμε σχεδιάσει για τον Νέο Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο οποίος τίθεται σε ισχύ από τις 25.05.2018. Πληροφορηθείτε για το Μονοήμερο Σεμινάριο (Awareness) ή το Τριήμερο Σεμινάριο Data Protection Officer (DPO) στο άρθρο του Εισηγητή μας, Καθηγητή Λεωνίδα Κανέλλου, πατώντας εδώ.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη διαρκή εμπιστοσύνη και την ενεργό συμμετοχή σας.