Τεύχος 53 Ιούνιος 2018
 

EDITORIAL

 
Γιατί στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιμένουμε στην Πιστοποίηση Επαγγελματιών!

Είμαστε πρωτοπόρος Φορέας Πιστοποίησης Επαγγελματιών, έχοντας πιστοποιήσει πάνω από 9.000 επαγγελματίες σε πλέον των 60 ειδικοτήτων, εφαρμόζοντας διαδικασίες βάσει του διεθνούς προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024 ενώ διαθέτουμε δε σχετική διαπίστευση με Νο886 από τον Εθνικό Οργανισμό Διαπίστευσης – ΕΣΥΔ.

Περισσότερα
 

QUALITY AMBASSADOR

 
Συνέντευξη Δ. Πουλάκη, BU ΜΕΤΚΑ-EPC της ΜΥΤΙΛΙΝΑΙΟΣ Α.Ε.

Η METKA αποτελεί τον τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. για την κατασκευή εξειδικευμένων ενεργειακών έργων ευρείας κλίμακας, που καλύπτουν το πλήρες φάσμα της Μελέτης - Προμήθειας - Κατασκευής (EPC), αλλά και την βιομηχανική παραγωγή υψηλής τεχνογνωσίας, με παρουσία στους τομείς Ενέργειας, Υποδομών και Άμυνας.

Περισσότερα
 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 
Πιστοποίηση Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.
TMEDE NewLogo with Title

Πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας & Περιβάλλοντος του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2015 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Περισσότερα
 
We Do Local και Ελληνικό Πρωινό

Το We do local αποτελεί πρωτοβουλία της εταιρίας Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε με σκοπό να προσφέρει ένα διαφοροποιημένο προϊόν που να διαδίδει τα τοπικά ήθη και έθιμα, να στηρίζει την τοπική κουζίνα και τους τοπικούς παραγωγούς

Περισσότερα
 
Πιστοποίηση για τη NEWLIFE σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ 15224

Η NEWLIFE IVF είναι μονάδα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει τους πιο σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης της ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας.

Περισσότερα
 
Πιστοποίηση για τη βιολογική παραγωγή κομμένων σαλατών Φρεσκούλης

Επιτέλους, έτοιμες πιστοποιημένες βιολογικές σαλάτες για όλους! Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε την εταιρεία Eurocatering ΑΕ για τη βιολογική παραγωγή κομμένων σαλατών

Περισσότερα
 
Αστεροποίηση και Βεβαίωση για τη χρήση του Σήματος Ελληνικού Πρωινού για 5 ξενοδοχεία του Sbokos Group

Ο Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων & Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ολοκλήρωσε τη διαδικασία αστεροποίησης σε 5 ξενοδοχεία του Sbokos Group, τα Agapi Beach, Cretan Malia Park, Blue Palace a Luxury Collection resort & spa, Village Heights Golf Resorts και Koutouloufari Village Holiday Club

Περισσότερα
 
Επεκτείνουμε τη Γνώση, Συμβάλλουμε στην Επαγγελματική Επιτυχία

Νέo Εμπλουτισμένο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων για το B’ Τετράμηνο του 2018 από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Περισσόιτερα
 
Πιστοποίηση ανελκυστήρων του ομίλου Ιατρικού Αθηνών

Από το 2013 ο Φορέας μας διενεργεί τους αρχικούς και περιοδικούς ελέγχους σε όλους τους ανελκυστήρες των Κλινικών του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ για την εξακρίβωση της ασφαλούς λειτουργίας τους.

Περισσότερα
 
Global G.A.P. - Bella Frutta

Η εταιρεία BELLA FRUTTA πιστοποιήθηκε από την TÜV Hellas (TÜV Nord Group) σύμφωνα με το #πρωτόκολλο GLOBAL G.A.P. Chain of Custody, για την εμπορία πιστοποιημένων φρούτων και λαχανικών.

Περισσότερα
 
2 Χρόνια Πετυχημένης Συνεργασίας για την Πιστοποίηση Επαγγελματιών

Μετράμε 2 επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας με την KNAUF Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε., πρωτοπόρο στη βιομηχανία παραγωγής προϊόντων και συστημάτων δόμησης.

Περισσότερα
 
Πιστοποίηση Data Protection Officer

Πιστοποιηθείτε ως Data Protection Officer (DPO) και αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας!

Περισσότερα
 
Πιστοποίηση για την ΕΡΓΟΣΕ σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001

Η εταιρεία ολοκλήρωσε πρόσφατα την πιστοποίηση μετάβασής της από το πρότυπο ISO 9001 του 2008 στη νέα έκδοση του 2015 από τον Φορέα μας.

Περισσότερα
 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 
Ημερίδα ISO 45001:2018

Με τεράστια επιτυχία και εξαιρετικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε και η 2η Ημερίδα του Φορέα μας. Δείτε το φωτογραφικό υλικό.

Περισσότερα
 
Προετοιμασία για τον Μαραθώνιο

36ος Μαραθώνιος Αθήνας. Η ομάδα της TÜV Hellas (TÜV NORD) ετοιμάζεται... #AthensMarathon #readytogo #TUVHELLAS #womeninpower

Περισσότερα
 
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα του Φορέα μας για το νέο Πρότυπο ΕΝ ISO 13485:2016 και για τον Νέο Κανονισμό 745/2017

Περισσότερα
 
IFS CONFERENCE, ΡΟΥΜΑΝΙΑ

H TÜV HELLAS (TÜV NORD) συμμετείχε ως χορηγός στο Συνέδριο IFS Conference που πραγματοποιήθηκε στη Ρουμανία από τον Γερμανικό Οργανισμό IFS Management και την εταιρεία INAQ Consulting.

Περισσότερα
 
Ημερίδα για Πιστοποίηση Data Centers

Παρουσία δυο εκπροσώπων του TÜV IT (TÜV NORD Group) πραγματοποιήθηκε στην κλειστή #Ημερίδα για την #πιστοποίηση Data Centers και την αξιοπιστία των εγκαταστάσεων. #TUVHELLAS #ExpertiseForYourSuccess #ISO #DataCenters

Περισσότερα
 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

 
IFS HPC Specialist Manager

H Ελένη Αλεξοπούλου, η οποία ανήκει στο δυναμικό της TÜV Hellas (TÜV Nord Group) τα τελευταία 17 χρόνια, ανέλαβε από 1η Απριλίου 2018 καθήκοντα IFS HPC Specialist #Manager του TÜV NORD Group.

Περισσότερα
 
Έκθεση ACHEMA

Συμμετείχαμε στην Έκθεση στο Hall 9.1 Stand Β21.

Περισσότερα
 

ΆΡΘΡΑ

 
Συνέντευξη Α. Νταουλιάρη

Διαβάστε τη συνέντευξη του Αργύρη Νταουλιάρη για την πλατφόρμα Ανθρωπίνου Δυναμικού Innjobs, στον χώρο του τουρισμού και ειδικότερα των ξενοδοχείων και την πιστοποίηση των επαγγελματιών στον κλάδο του Τουρισμού.

Περισσότερα
 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 
Σεμινάρια Ιουλίου

Ο Ιούλιος είναι μήνας πλούσιος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα μας σας περιμένει σε ένα από τα επόμενα προγραμματισμένα σεμινάριά της.

Περισσότερα
 
Σεμινάρια NDT

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εκπαίδευση και Πιστοποίηση για Μη Καταστροφικούς Ελέγχους - Διεισδυτικά Υγρά (PT) και Μαγνητικά Σωματίδια (MT) από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Περισσότερα
 
Νέο ISO 45001

Για 1η φορά στην Ελλάδα, #σεμινάριο ISO 45001:2018 AUDITOR MIGRATION COURSE- IRCA Approved!

Περισσότερα
 

TÜV CYPRUS

 
TÜV CYPRUS

Ενημερωθείτε για όλα τα σπουδαία νέα της θυγατρικής μας στην Κύπρο.

Περισσότερα
 

WHO WE ARE

 
ΘΕΑΝΩ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

Η Θεανώ Mιχαλάκη εργάζεται περισσότερα από 20 χρόνια στη Βιομηχανική Διεύθυνση Αθηνών στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης που αφορά σε ανυψωτικά, δοχεία πίεσης, λέβητες, μεταλλικές κατασκευές.

Περισσότερα
 
ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

Η Λουκία Κουτσούκου εργάζεται στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο γραφείο Αθηνών επί 15 συναπτά έτη. Από το 2011 βρίσκεται στο τμήμα Πιστοποίησης Συστημάτων, έχοντας την ευθύνη της έκδοσης των πιστοποιητικών

Περισσότερα
 

ΤΥΠΟΣ

 
Τύπος

Οι σπουδαίες ειδήσεις του Φορέα μας παρουσιάστηκαν στον ελληνικό Τύπο καλύπτοντας επιχειρηματικό και εξειδικευμένο κοινό.

Περισσότερα
 

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

 
Μας Άρεσε

Μας Αρέσει να μοιραζόμαστε τις καλές ειδήσεις της Ελλάδας!

Περισσότερα
 
 

TÜV HELLAS

Λ. Μεσογείων 282
155 62 Χολαργός, Ελλάδα

Tel.: +30 215 215 7400
Fax: +30 210 6528025

info@tuvhellas.gr
https://www.tuv-nord.com/gr

 

This newsletter is carried out on behalf of TÜV NORD AG based in Hanover, Germany. Registration office: Hanover Local Court, HRB 200158 – VAT ID no. DE 234039777

If you do not want to receive this newsletter any more, please click here.