Τεύχος 55 Νοέμβριος 2018
 

EDITORIAL

 
Οι νέες τάσεις για την ασφάλεια των τροφίμων

Η πρόσβαση σε ασφαλή τρόφιμα αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Οι προκλήσεις σήμερα για τη βιομηχανία τροφίμων είναι πολλές και πολύπλοκες, καθώς θα πρέπει να διατηρούν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, να προστατεύουν το εμπορικό σήμα τους, να αποδεικνύουν την εταιρική κοινωνική ευθύνη τους και φυσικά να παρέχουν ασφαλή τρόφιμα υψηλής ποιότητας.

Περισσότερα
 

QUALITY AMBASSADOR

 
Συνέντευξη Ευαγγελίας Μπαρκονίκου, Quality Assurance Manager NIKAS

H ιστορία των αλλαντικών στην Ελλάδα συνυπάρχει με την πορεία της εταιρείας NIKAS. Όλοι μεγαλώσαμε με το σλόγκαν ΒΛΕΠΕΙΣ NIKAS ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!

Περισσότερα
 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 
Το TÜV NORD ήταν εδώ για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή περισσότερων από 55.000 δρομέων από όλο τον κόσμο.

Περισσότερα
 
H ANASSA ORGANICS πιστοποιείται για ISO 22000 & για τη Βιολογική Παραγωγή

Η ελληνική εταιρεία ANASSA ORGANICS, που επιλέγει μόνο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης από οργανικές καλλιέργειες, ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίησή της για την Παραγωγή, Αποθήκευση και Εμπορία προϊόντων από Βιολογικά Αρωματικά Φυτά.

Περισσότερα
 
Ηγέτης στο CSR

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαίωσε για μία ακόμη χρονιά τον ηγετικό της ρόλο σε θέματα επαλήθευσης δεδομένων βιώσιμης ανάπτυξης. 1 στις 3 εταιρίες που επαληθεύουν τον Απολογισμό Βιωσιμότητας επιλέγει την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Περισσότερα
 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Risk & Crisis Leadership Meeting

Το 1ο Risk & Crisis Leadership Meeting διοργανώθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή στις 5 & 6 Οκτωβρίου από τον φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Περισσότερα
 
TÜV NORD GROUP Digital Academy

Ο δικός μας Μιχάλης Αλεξίου εκπαιδεύεται ως Digital Expert στο Digital Academy του TÜV NORD Group.

Περισσότερα
 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 
ΗΜΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Στις 3 Οκτωβρίου 2018 οι Γερμανοί γιόρτασαν την 28η επέτειο της επανένωσης. 28 χρόνια, 2 μήνες και 26 μέρες το τείχος χώριζε το Βερολίνο, την Ευρώπη και τον κόσμο. H TÜV HELLAS (TÜV NORD) παρευρέθηκε στη γιορτή!

Περισσότερα
 
1ο INTERNATIONAL CONFERENCE ON WELDING AND NDT

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) συμμετείχε ως χορηγός στο 1ο International Conference on Welding and NTD που πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Περισσότερα
 
5o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

H TÜV HELLAS (TÜV NORD) συμμετείχε ως χορηγός στο 5o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 στο Candia Maris Resort & Spa Crete στο Ηράκλειο Κρήτης.

Περισσότερα
 
Αργυρός Χορηγός στην Ημερίδα του ΣΕΒΕΚ με θέμα «Επώνυμα Προϊόντα Κρέατος: Τάσεις και Ευκαιρίες Ανάπτυξης»

H TÜV HELLAS (TÜV NORD) συμμετείχε ως Αργυρός Χορηγός στην Ημερίδα του ΣΕΒΕΚ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΩΝ», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΥΠΑΑΤ.

Περισσότερα
 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

 
Safe Quality Food (SQF)

Η TÜV USA συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο SQF (Safe Quality Food) για την Ασφάλεια Τροφίμων που έλαβε χώρα στην Ατλάντα, από τις 23 μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου 2018.

Περισσότερα
 
ΕΚΘΕΣΗ WETEX 2018, DUBAI

Το TÜV NORD συμμετείχε στην 20ή Έκθεση WETEX που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου 2018 στο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο του Ντουμπάι.

Περισσότερα
 
Συμμετοχή του TÜV NORD στην ΙΑΑPA

Το TÜV NORD στην έκθεση IAAPA στο Orlando, των Η.Π.Α, με τίτλο "Fun Forward to Build the Future".

Περισσότερα
 

ΤΥΠΟΣ

 
Τύπος

Οι σπουδαίες ειδήσεις του Φορέα μας παρουσιάστηκαν στον ελληνικό Τύπο καλύπτοντας επιχειρηματικό και εξειδικευμένο κοινό.

Περισσότερα
 

ΆΡΘΡΑ

 
Η Αυθεντικότητα και η Απάτη στα Τρόφιμα

Η Αυθεντικότητα και η Απάτη στα Τρόφιμα: Τα προβλήματα και οι μελλοντικές τάσεις όπως αναλύονται από τον Δρ. Ευστράτιος Κωμαΐτης, Προϊστάμενο Εργαστηρίου Αναλυτικής Χημείας και τη Δρ. Βασιλική Γιατράκου, Προϊσταμένη Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας.

Περισσότερα
 
Άρθρο για την βιομηχανία HPC

Η βιομηχανία προϊόντων οικιακής χρήσης και προσωπικής φροντίδας είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία.

Περισσότερα
 
Η αξία των δεδομένων στην βιομηχανία τροφίμων

H αξία των δεδομένων για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών και το Σύστημα Καταγραφής από την FOODAKAI σε συνεργασία με την TÜV HELLAS (TÜV NORD), από τον Γιάννη Στοΐτση, CEO FOODAKAI

Περισσότερα
 
Οι νέες εκδόσεις των προτύπων για τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

Διαβάστε ότι χρειάζεται να γνωρίζετε για τις αλλαγές των BRC Food έκδοση 8, ISO 22000:2018, IFS Food έκδοση 6.1, FSSC 22000 έκδοση 4.1.

Περισσότερα
 
Οι Υπηρεσίες μας στον Τομέα Τροφίμων

Η ποιότητα, η ασφάλεια και η βιωσιμότητα αποτελούν τα βασικά στοιχεία που δίνουν αξία στην αλυσίδα τροφίμων και δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις.

Περισσότερα
 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 
Σεμινάρια Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα σεμιναρίων μας Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.

Περισσότερα
 

WHO WE ARE

 
Χρήστος Καριώτης

Ονομάζομαι Χρήστος Καριώτης, είμαι Φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και εργάζομαι στη Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Περισσότερα
 
Παναγιώτα Ρίζου

Ονομάζομαι Ρίζου Παναγιώτα και εργάζομαι στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) στον Αγροδιατροφικό Τομέα από το 2010. Το αντικείμενο εργασίας μου σχετίζεται από την πρώτη επαφή με τον πελάτη μέχρι και την τελική έκδοση των πιστοποιητικών.

Περισσότερα
 

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

 
Μας Άρεσε

Μας Αρέσει να μοιραζόμαστε τις καλές ειδήσεις της Ελλάδας!

Περισσότερα
 
 

TÜV HELLAS

Λ. Μεσογείων 282
155 62 Χολαργός, Ελλάδα

Tel.: +30 215 215 7400
Fax: +30 210 6528025

info@tuvhellas.gr
https://www.tuv-nord.com/gr

 

This newsletter is carried out on behalf of TÜV NORD AG based in Hanover, Germany. Registration office: Hanover Local Court, HRB 200158 – VAT ID no. DE 234039777

If you do not want to receive this newsletter any more, please click here.