TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση Οδικής Ασφάλειας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 39001:2012, στην PTL ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης & Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) απένειμε στη μεταφορική εταιρία PTL ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ διαπιστευμένη πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 39001:2012, για το Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει, μετά τη διενέργεια των απαιτούμενων επιθεωρήσεων.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι ο πρώτος διαπιστευμένος Φορέας Πιστοποίησης στην Ελλάδα με την απαιτούμενη τεχνογνωσία σε θέματα Πιστοποίησης Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας ενώ επίσης συγκαταλέγεται στους πρώτους διαπιστευμένους Φορείς Πιστοποίησης στο πρότυπο ISO 39001:2012, σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Το Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει η PTL ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ εστιάζει κυρίως στην αναγνώριση και την αντιμετώπιση των κινδύνων στην οδική μεταφορά καθώς και στην εφαρμογή της Πολιτικής και των διαδικασιών Οδικής Ασφάλειας, με σκοπό την εξάλειψη κάθε είδους Οδικού συμβάντος που θα αφορούσε είτε το προσωπικό της εταιρίας, είτε τους λοιπούς χρήστες του δρόμου που επηρεάζονται από τις δραστηριότητές της. Παράλληλα, η εταιρία ενισχύει την ποιοτική λειτουργία της, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας με βάση το πρότυπο ISO 9001:2015 για την διαχείριση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών της.

 

 

PTL ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΗ

H παρουσία της εταιρίας στον χώρο χρονολογείται από το 1954. Η πορεία της στα δύσκολα χρόνια της κρίσης είναι καθαρά ανοδική. Απαριθμεί 17 ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία και κουρτίνες πρόσφατης τεχνολογίας και αρκετά μόνιμα συνεργαζόμενα, πλήρως εξοπλισμένα με καταγραφικά θερμοκρασίας που επιτρέπουν την online παρακολούθηση της διατήρησης της συνέχειας της Ψυκτικής Αλυσίδας, σύγχρονο σύστημα τηλεματικής και αναβαθμισμένη πληροφοριακή υποδομή με δυνατότητα παροχής POD. Παράλληλα, υλοποιεί πλάνο εκπαίδευσης των οδηγών της, οι οποίοι επιμορφώνονται διαρκώς σε θέματα διαχείρισης φορτίων, ασφαλούς οδήγησης κ.ο.κ.