EDITORIAL

Σ.ΠΕΛΤΕΚΗΣ/ Γ.ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΗΣ/ DR. STENKAMP - ΔΗΛΩΣΕΙΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ TUV HELLAS

Τη συμπλήρωση των 30 Χρόνων επιτυχούς δραστηριότητάς στην Ελλάδα γιόρτασε ο Φορέας μας με μία λαμπερή εκδήλωση, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

 

Ο κ. Γ.Κεχριμπάρης, Μέλος ΔΣ TÜV HELLAS (TÜV NORD) & Regional Manager Middle East TÜV NORD GROUP, δήλωσε σχετικά: «Η μεγαλειώδης και μαζική συμμετοχή συνεργατών, πελατών και φίλων στη γιορτή για τα 30 χρόνια της TÜV HELLAS (TÜV NORD), πέρα από το γεγονός ότι με συγκίνησε καθότι είμαι από την αρχή σε αυτό το ταξίδι των 30 χρόνων, κυρίως με κάνει υπερήφανο γιατί βλέπω τη συνολική αναγνώριση της προσπάθειας του Φορέα μας να προάγει όλα αυτά τα χρόνια την έννοια της Ποιότητας στη Χώρα μας, αλλά και γιατί πάνω απ’ όλα αποτελεί την επιβράβευση της αδιαμφισβήτητης αντικειμενικότητας και κυρίως του ήθους που μας χαρακτήρισε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας.»

Ο κ. Σ. Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος TÜV HELLAS (TÜV NORD), τόνισε: «Τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, τα μαθαίνεις κάνοντάς τα είπε ο Αριστοτέλης. Κι εμείς τα μάθαμε, έχοντας πλέον διαγράψει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας ως ομάδα με σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας, στο περιβάλλον και στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε. Βασιστήκαμε στην Υπευθυνότητα, την Αντικειμενικότητα και τη Διαφάνεια. Κινηθήκαμε με γνώμονα την Καινοτομία. Ευχαριστώ θερμά όλη την ομάδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) γιατί όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να Κάνουμε τον Κόσμο Ασφαλέστερο. Γιατί Η Ποιότητα δεν είναι μία πράξη. Είναι συνήθεια!»

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του ΔΣ του TÜV NORD GROUP, Dr. Dirk Stenkamp, o οποίος -μεταξύ άλλων- ανέφερε «Στη διάρκεια των 30 ετών ανάπτυξης και επέκτασής της, η TÜV HELLAS έχει εξελιχθεί σε πρότυπο για τον Οργανισμό μας και για τις ακόμα 50 εταιρείες που έχουν ιδρυθεί τα τελευταία τριάντα χρόνια στο TÜV NORD GROUP. Η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της οφείλεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: Στην ποιότητα και εκπαίδευση των στελεχών της, στην ευελιξία προσαρμογής της στις συνεχείς αλλαγές των επιχειρηματικών αναγκών και στη φιλοδοξία υλοποίησης διεθνών projects ξεπερνώντας τα γεωγραφικά της σύνορα, με την παρουσία της πλέον σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα η TÜV HELLAS σήμερα είναι παντού, από την Αυστραλία έως την Αμερική».

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν περισσότερα από χίλια ανώτατα στελέχη της επιχειρηματικής και οικονομικής κοινότητας της Ελλάδας και του εξωτερικού, ολοκληρώθηκε με cocktail gala υπό τους ήχους live jazz.