MENU

Vem är Jens Bo Kristiansen?

Jeg bor i Odense med min hustru, Jane. Vi har 4 børn, som alle er flyttet hjemmefra, og 6 børnebørn.

Hur ser din yrkesbakgrund ut?

Jeg er uddannet maskiningeniør i 1984, civiløkonom med speciale i strategi og organisationsteori (en slags speciel dansk MBA) fra 1990, voksenpædagog fra 2008 og lead auditor i ISO 9001:2015 fra januar 2016.

Fra 1984 - 2004 arbejdede jeg hos forskellige industrivirksomheder, hovedsageligt med produktionsteknik, ledelse og projektledelse. Jeg har blandt andet arbejdet 9 år for ABB Motors (elektromotorer), heraf 2½ år i Spanien med det produktionstekniske ansvar for opbygning af en ny elektromotorfabrik.

I slutningen af 2004 skiftede jeg fra at være fabrikschef til rådgiverbranchen. Fra 2004 til 2010 arbejdede jeg med at rådgive små og mellemstore virksomheder om strategi og ledelse, LEAN Manufacturing og kvalitetsledelse.

I 2010 startede jeg min egen selvstændige rådgivningsvirksomhed, hvor jeg rådgav om strategi, drift, LEAN og kvalitetsledelse, specielt ISO 9001, EN 1090, OHSAS 18001 (nu ISO 45001) og lidt ISO 14001. Sideløbende med min konsulentvirksomhed har jeg siden 2012 undervist på National Svejsekoordinatoruddannelse på en fagskole i Odense.

Hur har certifieringsmarknaden utvecklats och hur ser du på framtiden?

Certificeringsmarkedet er voksende, da kunder ønsker at sikre sig, at leverandørerne er i stand til at levere det ønskede. Jeg tror, det vil blive ved med at vokse, dels på grund af skrappere lovgivning og dels på grund af globaliseringen. Virksomheder har ikke længere et langt forhold til deres leverandører, da de nu køber ind i hele verden og ofte prioriterer lav pris højt. De har derfor ikke den lange relation og det gode kendskab til deres samarbejdspartnere; det hele er blevet mere professionelt, og dermed afløser certifikater det gode kendskab opnået ved et langvarigt samarbejde.

Samtidig med at der er en øget efterspørgsel efter certificering, er vores kunder også begyndt at se et certifikat som en handelsvare, hvor prisen har stor betydning. Vi må derfor erkende, at vi er i et konkurrencepræget marked, hvorfor vi også skal lægge en strategi for forskellige konkurrenceparametre, herunder pris, som for nogle kunder er den vigtigste parameter.

Hur ser din roll ut och vad tror du om TÜV NORDs potential i Skandinavien?

Jeg ser tre roller:

  1. Sælger
  2. Konsulent
  3. Auditor

Min tanke er, at jeg skal sælge konsulenttjenester og herved opbygge en relation til kunderne. Når relationen er opbygget, vil jeg nemmere kunne påvirke kunderne til at købe vores øvrige ydelser.

Jeg ser et meget stort potentiale for TÜV NORD i Skandinavien, da vi har et fantastisk brand og stor kendskabsgrad, og det er mit indtryk, at mine kollegaer har stor ekspertise og derfor kan leve op til forestillingen om tysk kvalitet. 

Dr. Christian Neuhaus

Vicedirektør, Dr. Christian Neuhaus

Vicedirektør og ansvarlig for alle industrielle inspektioner
Dr. Christian Neuhaus har stor erfaring med inspektion og er nu vicepræsident og ansvarlig for alle industrielle inspektioner

+46 (0)10-474 99 24

cneuhaus@tuev-nord.de

Kontakt Christian!
Kontakt mig og jeg vil hjælpe dig snart!

Relaterade nyheter

ISO 14001 certifiering - standard för miljöledningssystem

ISO 14001 är en standard som behandlar miljöledning. När detta miljöledningssystem väl är integrerat kan arbetsmodellen…
Läs mer

ISO 9001 certifiering - Ett välkänt ledningssystem

ISO 9001 är utan tvekan en av de allra vanligast förekommande certifieringarna med mer än en miljon ISO-certifierade…
Läs mer

EN 1090 - notifierade att utfärda intyg

Efter godkännande från Europakommissionen är vi notifierade att utfärda intyg om överensstämmelse mot EN 1090 som Anmält…
Läs mer

TÜV NORD ackrediterade för certifiering av ledningssystem enligt EN ISO 3834

TÜV NORD i Sverige har blivit ackrediterade av SWEDAC att utföra certifiering enligt svetsstandarden SS-EN ISO 3834.
Läs mer