ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Αγαπητοί συνεργάτες

Αγαπητές φίλες και φίλοι

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η TÜV HELLAS (TÜV NORD)  σε συνεργασία με την ΟPTILOG Advisory Servicesδιοργανώνει την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, ανοιχτή ημερίδα στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Centre (Μιχαλακοπούλου 50, 115 28 Αθήνα), και ώρα 10:00 πμ.- 15:00 μμ. με θέμα:

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Στην Hμερίδα μας, θα παρουσιαστεί η υφιστάμενη κατάσταση και οι τάσεις σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των λειτουργιών της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης “Warehouse & Distribution Experts” και και το ισχυρό πλεονέκτημα που αποκτά ο κάτοχός του, στην αγορά εργασίας.

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα αποσταλεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία μας: κα Σοφία Καραμπίνα, τηλ.: 215-2157455, fax.:210-6528025, e-mail: skarampina@tuv-nord.com

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πεδία με * είναι υποχρεωτικά πεδία

Χειριζόμαστε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων με σοβαρότητα και εξασφαλίζουμε ότι μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλής όταν επισκέφτεστε την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

captcha

Πραγματοποιήστε την αριθμητική πράξη και εισάγετε το αποτέλεσμα στο πεδίο CAPTCHA